uniqueconsult - human capital
DK UK PL

Forside REFERENCER Referencer

Læs her hvad vores kunder siger om UniqueConsult


UniqueConsult forstår med deres professionelle indstilling at sikre, at der leveres kvalitet til tiden. Vi har anvendt UniqueConsult til opgaver indenfor henholdsvis Search & Selection, samt Outplacement. Vi oplever hver gang UniqueConsult som en troværdig samarbejdspartner, der arbejder metodisk og med høje normer for forretningsetik.

 

Chef for Logistik Danmark, Carsten Dalbo, Post Danmark Logistik A/S

 

 

Vi har gennem mange år været meget tilfredse med UniqueConsult. De leverer kort og godt den rette vare i både løsninger og samarbejde. Samtidig lever de sig godt ind i vores kultur og er uhøjtidelige samt resultatorienterede.
 
Adm. direktør Jan Bøgh, JYSK 

 

Vi har gennem en årrække oplevet UniqueConsult som en meget kvalitativ og troværdig samarbejdspartner. De arbejder metodisk og med høje normer i deres forretningsetik. Samtidig evner de at skabe fleksibilitet i deres opgaveløsning, både i relation til os som kunde og i relation til opgavens karakter. Fortrolighed og direkthed kendetegner deres samarbejdsfacon.

 

Regionsleder og Partner Jesper Lund, PwC

 

Gennemførelsen af en vigtig rekruttering, hvor det lykkedes UniqueConsult at afdække vore behov, søge markedet og gennemføre udvælgelse til endelig ansættelse har været en professionel, personlig og unik rekruttering både for vores kandidat og for firmaet.

 

Hans Elbek Pedersen, Vice President, Danisco 

 

Vi har brugt UniqueConsult som leverandør siden 2005. De udviser forretningsforståelse og fleksibilitet i samarbejdet med os og er professionelle i deres leverance. De har løst Executive Search på CEO niveau, Search & Selection opgaver på mellemledere og specialister, samt Assessment & Teamudvikling af ledergrupper og talenter. Vi kan anbefale dem som en kvalitativ og troværdig samarbejdspartner.

 

Koncernøkonomidirektør/CFO Peter Nordgaard, Berlingske Media 

 

Jeg har oplevet en professionel proces hos UniqueConsult, med god sparring og information undervejs. Under hele processen har jeg følt mig tryg og deres kendskab til vores branche har været en stor fordel i vores samarbejde. Hos UniqueConsult oplever jeg en oprigtig interesse og engagement for de behov vores virksomhed har. Jeg er specielt imponeret over de meget gennemarbejdet profilmapper, jeg m odtager - de giver mig et godt indblik i kandidaternes styrker og kompetencer, ift. de specifikke behov jeg har.

 

Nordic Sales Manager, Marianne Friis, NORGINE DANMARK A/S

 

Vi har gennem mange år haft særdeles gode erfaringer med at bruge UniqueConsult. De er kompetente og skaber de rigtige løsninger uden at gøre tingene forkromede.
 
Direktør Lars Møller, Spar Nord Bank

 

Vores konkurrencekraft er afhængig af dygtige, forretningsorienterede medarbejdere, der kan få noget fra hånden – dem finder UniqueConsult til os - hurtigt, effektivt og på en nærværende måde.
 
Business Development Manager, Søren Boe, Trioplast Industrial Film

 

 

Efter rekruttering af ny administrerende direktør til KIBO SYSTEM AS vil jeg gerne udtrykke min tilfredshed med arbejdet. Jeg finder UniqueConsults forberedende arbejde i selskabet med at undersøge, hvilke egenskaber den nye medarbejder skal have, og hvilke betingelser jobbet giver, professionelt. Kommunikationen er direkte og ikke til at misforstå. UniqueConsult er en fremtidig samarbejdspartner.
 
Bestyrelsesformand Knud Jakobsen, KIBO SYSTEM AS
 

 

UniqueConsult er et konsulenthus med en passende størrelse til vores virksomhed, og de er gode til at sende præcis de medarbejdere, med de kompetencer vi har behov for, til de aktuelle opgaver. I samarbejde med vores egen HR-medarbejder indgår de i sparring og coaching.

 

Adm. dir. Tommy Jespersen, kk-electronic

 

 

We co-operate with UniqueConsult on search & selection and have been very satisfied with the results. We find that they are highly business and quality oriented and in addition to this, they were quick at understanding our culture and able to deliver results fast.
 
General manager Guy Auger, Dell 

 

Vi er tilfredse med vores samarbejde med UniqueConsult. De har forståelse for vores forretning og arbejder med kvalitet og deadline for øje. UniqueConsults kommunikation er åben og ærlig, og de lever op til det vi har aftalt. Yderligere har de løst opgaver for os i Danmark og Polen til stor tilfredshed.

 

Group HR-Director Karin Fiskers, Superfos 

 

 

Mennesket er tilbøjeligt til kun at høre de spørgsmål, som det kender svarene på... (Marcus Aurelius)
 
Det er eksistentielt vigtigt, at man kender sig selv, sin baggrund, sine normer og sine værdier. Det gælder for enkeltpersoner som for virksomheder. Hvordan skulle man ellers kunne formidle budskabet om sin ”Corporate Identity” til sine omgivelser?
 
Hos Plannja oplever vi UniqueConsult som en reel sparringspartner. I ordets bogstaveligste og mest positive betydning. At de har stor kontaktflade, er gode analytikere, skarpe menneskekendere, effektive searchere og hvad vi ellers kan sætte på af tillægsord, er forudsætninger for et godt samarbejde. Dem opfylder UniqueConsult fuldt ud.
 
Men det er ikke det, som hæver UniqueConsult det sidste trin fra at være en værdsat leverandør til at være sparringspartner. Det er deres evne til at forstå, hvem vi er, og aktivt bidrage til at definere vores ”Corporate Identity”. Og ikke så sjældent stille os netop de spørgsmål, som vi ikke kender svarene på ...
 
Adm. direktør Finn Myrup Fredsgård, Plannja

 

Vi oplever UniqueConsult som en effektiv og professionel samarbejdspartner. De har det nødvendige netværk, der skal til for at kunne levere et antal kvalificerede kandidater inden for kort tid. I selve udvælgelsesprocessen fungerer UniqueConsult som facilitatoren, der formår at guide virksomheden og ansøgeren smidigt gennem processen og frem til den endelige beslutning.
 
Senior vice president Finn Jæger, Danfoss Drives

 

 

 

 

 

 

   
 

 

 

   
 

 

 

 

   
   
   
   
   

Print siden Print siden